Lees meer

ONZE KEUKEN

Uw feest op gastronomisch niveau!

Hof van Beatrijs is “the place to be” voor uw feest!

Wij maken van ieder feest gaande van een huwelijksverjaardag,  een verjaardag, een pensioenviering, een babyborrel, een communiefeest of een tuinfeest een onvergetelijke moment!

U ontvangt uw gasten voor het aperitief in de tuin of op het terras, vervolgens geniet u van een gastronomisch diner of van een verrassende  gerechtjes tijdens een walking diner.  Of U kiest voor een authentieke barbecue.

Onze gastronomische keuken is gebaseerd op de traditionele Franse keuken en op punt gebracht met hedendaagse kooktechnieken.

Onze keukenchefs bereiden voor u de fijnste gerechten met verse kwaliteitsproducten volgens de verschillende seizoenen en van lokale producenten. Onze Chef Enrico heeft een voorliefde voor de mooie producten uit de Noordzee. Laat u door zijn creaties verrassen!

Samen met u, helpen wij u graag om uw feestmenu samen te stellen.

U kunt zich steeds door onze voorbeeldmenu’s of de suggesties van de Chef laten inspireren. Wij hebben aandacht voor uw culinaire wensen maar ook voor uw budget, zo komen wij samen tot een geslaagde formule!

Wij werken uitsluitend met topproducten en bereiden alles zelf in onze keuken. Dat proeft u in al onze gerechten! Uiteraard hebben wij veel aandacht voor het milieu. Wij koppelen het culinaire aan duurzaamheid. Met onze minimum waste , Lokale producten groene energie proberen onze foothprint zo klein mogelijk te houden.

In Hof van Beatrijs werken wij uitsluitend met onze eigen keukenbrigade!
De keukenteam en zaalpersoneel streven samen naar de allerhoogste kwaliteit om u en uw gasten te verwennen.