https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Vilvoorde

Mooi Walking dinner bij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Vilvoorde

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een walking dinner te vieren vlakbij Vilvoorde? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Vilvoorde heeft alles om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het houden van walking dinners . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kort samengevat, voor een op en top perfect walking dinner bij Vilvoorde, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Vilvoorde voor klassevolle walking dinners

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde echt niets tekortkomen op walking dinner. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Vilvoorde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.