https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Hovorst

Mooi Walking dinner bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Hovorst

Aan het speuren naar een ideale plek om een walking dinner te houden bij Hovorst? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Hovorst is helemaal uitgerust om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor walking dinners . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hovorst. Kortom, voor een gedroomd walking dinner bij Hovorst, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Hovorst voor klassevolle walking dinners

De immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek nabij Hovorst noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst echt niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Hovorst en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle walking dinners . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!