https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Grimbergen

Prachtig Walking dinner nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Grimbergen

Bent u op zoek naar een knappe plek om een walking dinner te houden vlakbij Grimbergen? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze prachtplek nabij Grimbergen is helemaal uitgerust om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een walking dinner in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Grimbergen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk walking dinner bij Grimbergen, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Grimbergen voor stijlvolle walking dinners

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent walking dinner nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Grimbergen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Grimbergen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.