https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Duffel

Prachtig Walking dinner bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Duffel

Aan het speuren naar een knappe stek om een walking dinner te laten doorgaan bij Duffel? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze prachtplek vlakbij Duffel is helemaal uitgerust om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van walking dinners . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een walking dinner in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kortom, voor een gedroomd walking dinner bij Duffel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Duffel voor stijlvolle walking dinners

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel niets tekortkomen op walking dinner. Door de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Duffel en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke walking dinners . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique walking dinners

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.