https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Mortsel

Mooi Vormingsdag nabij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Mortsel

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een vormingsdag te houden nabij Mortsel? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Mortsel beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Mortsel. Kortom, voor een fantastisch vormingsdag bij Mortsel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Mortsel voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent vormingsdag nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Mortsel noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Mortsel ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een vormingsdag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Mortsel als het aankomt op de organisatie van sublieme vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.