https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Boechout

Mooi Vormingsdag nabij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Boechout

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een vormingsdag te laten doorgaan bij Boechout? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Boechout heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor vormingsdagen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boechout. Kort samengevat, voor een gedroomd vormingsdag bij Boechout, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Boechout voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Boechout baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Boechout en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boechout echt niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Boechout als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw vormingsdag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.