https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Zandhoven

Mooi Verjaardagsfeest bij Zandhoven

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een verjaardagsfeest bij Zandhoven

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een verjaardagsfeest te laten doorgaan vlakbij Zandhoven? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Dit verborgen pareltje bij Zandhoven is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Zandhoven. Dus, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Zandhoven, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Zandhoven voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent verjaardagsfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Zandhoven en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een verjaardagsfeest in de buurt van Zandhoven? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Verken onze site.