https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Willebroek

Prachtig Verjaardagsfeest bij Willebroek

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Willebroek

Aan het speuren naar een knappe stek om een verjaardagsfeest te organiseren vlakbij Willebroek? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Willebroek heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor verjaardagsfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een verjaardagsfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Willebroek. Dus, voor een perfect verjaardagsfeest bij Willebroek, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Willebroek voor stijlvolle verjaardagsfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Willebroek en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Willebroek echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Willebroek? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.