https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Vilvoorde

Mooi Verjaardagsfeest nabij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een verjaardagsfeest bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren in de buurt van Vilvoorde? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vilvoorde is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vilvoorde. Kort gezegd, voor een perfect verjaardagsfeest bij Vilvoorde, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Vilvoorde voor chique verjaardagsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde echt niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een verjaardagsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme verjaardagsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.