https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Puurs

Mooi Verjaardagsfeest bij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Puurs

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een verjaardagsfeest te organiseren nabij Puurs? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Deze prachtplek nabij Puurs beschikt over alle troeven om van een verjaardagsfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn prima geschikt voor verjaardagsfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique verjaardagsfeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Puurs. Kort samengevat, voor een gedroomd verjaardagsfeest bij Puurs, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Puurs voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent verjaardagsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Puurs noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Puurs ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw verjaardagsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle verjaardagsfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest in de buurt van Puurs? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.