https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Grimbergen

Prachtig Verjaardagsfeest bij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Grimbergen

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een verjaardagsfeest te laten plaatsvinden vlakbij Grimbergen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Grimbergen heeft alles in huis om van een verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van verjaardagsfeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kortom, voor een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Grimbergen, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Grimbergen voor klassevolle verjaardagsfeesten

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een verjaardagsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Grimbergen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Grimbergen ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een verjaardagsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Grimbergen als het gaat over de organisatie van succesrijke verjaardagsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.