https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Verjaardagsfeest Beerzel

Prachtig Verjaardagsfeest bij Beerzel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Beerzel

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een verjaardagsfeest te organiseren bij Beerzel? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte tip. Deze prachtplek in de buurt van Beerzel is helemaal uitgerust om van een verjaardagsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van verjaardagsfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai verjaardagsfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort gezegd, voor een op en top perfect verjaardagsfeest bij Beerzel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde verjaardagsfeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Beerzel voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft verjaardagsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een verjaardagsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Beerzel noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Beerzel ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw verjaardagsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel niets tekortkomen op verjaardagsfeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een verjaardagsfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle verjaardagsfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw verjaardagsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een verjaardagsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle verjaardagsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een verjaardagsfeest bij Beerzel? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.