https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Tuinfeest Aartselaar

Mooi Tuinfeest bij Aartselaar

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een tuinfeest bij Aartselaar

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een tuinfeest te organiseren bij Aartselaar? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Aartselaar heeft alles in huis om van een tuinfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor tuinfeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai tuinfeest in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een onvergetelijk tuinfeest bij Aartselaar, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde tuinfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Aartselaar voor klassevolle tuinfeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft tuinfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een tuinfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Aartselaar en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een tuinfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw tuinfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op tuinfeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een tuinfeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Aartselaar als het aankomt op het organiseren van stijlvolle tuinfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw tuinfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een tuinfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle tuinfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.