https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Lier

Prachtig Training bij Lier

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Lier

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een training te vieren nabij Lier? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze prachtplek in de buurt van Lier heeft alles om van een training een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor trainingen . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique training in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een perfect training bij Lier, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Lier voor chique trainingen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent training nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Lier noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op training. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een training helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lier als het gaat over de organisatie van onvergetelijke trainingen . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!