https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Kontich

Mooi Training bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een training bij Kontich

Toevallig op zoek naar een geschikte zaal om een training te laten doorgaan in de buurt van Kontich? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Kontich heeft alles om van een training een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor trainingen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique training in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Kontich. Dus, voor een perfect training bij Kontich, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde trainingen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Kontich voor stijlvolle trainingen

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft training nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kontich badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een training op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Kontich noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk training helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw training -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op training. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een training helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke trainingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw training een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde trainingen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.