https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Hove

Mooi Seminarie nabij Hove

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Hove

Op zoek naar een leuke plek om een seminarie te doen plaatsvinden nabij Hove? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze prachtplek gelegen bij Hove heeft alles in huis om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor seminaries . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Hove. Kort gezegd, voor een onvergetelijk seminarie bij Hove, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons



Een zalig plaatsje bij Hove voor klassevolle seminaries

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een seminarie op wat velen de mooiste plek nabij Hove noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove echt niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle seminaries . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.