Restaurant In de Tuin van Beatrijs
Vanaf vrijdag 12 juni zijn wij met veel enthousiasme gestart
met ons pop-up restaurant ‘IN DE TUIN VAN BEATRIJS’.
Vrijdag en zaterdag van 18u00 tot 21u00.
Dit gebeurt uiteraard met de nodige aandacht voor de strikte covid-19 maatregelen.
U kunt als gast veilig genieten in ons fijne restaurant en bij mooi weer op het prachtige terras.
Eenmaal het brugje over de hofgracht voorbij, dan ontdek je binnen de oude abdijmuren, een immens prachtige tuin.
Onze Chefs bereiden heerlijke gerechten met nadruk op seizoenproducten, zij nemen u graag mee op ontdekking.
Reserveren gewenst via info@hofvanbeatrijs.be of tel 03/489.34.05
Het geheel is covid-19 veilig en volgens alle strikte maatregelen.
Menu
Tonijn / venkel / nori / kombu
of
Mi-cuit kalfsvlees / hazelnoot / zomertruffel
*/*
Sint Jacobsvrucht/ butternut/ limoen / mosseljus**
*/*
Kabeljauw / prei / Zeeuwse mossel/ jus van strandkrabben
of
Kalf / spitskool / pastinaak / jus van girolles
*/*
Bittere chocolade / Bramen / vanille
of
Sorbet / zomers fruit
3-gangen Menu € 48,-
4-gangen Menu € 65,-
A La Carte
Voorgerecht € 22,-
Hoofdgerecht € 34,-
Dessert € 12,-
Voorgerechten
Burratta / groene asperge / basilicum / Parmesaanse kaas | € | 18,00 |
Ceasarsalade van Mechelse koekkoek / Romeinse sla / ansjovis | € | 19,00 |
Salade geitenkaas / focaccia / Parmesaanse kaas | € | 17,00 |
Carpaccio van Holsteinerrund / notensla / Parmesaanse kaas / gepofte tomaat | € | 19,00 |
Tomaat handgepelde garnalen / gekleurde tomaten / mosterdsla / gebrande avocado | € | 25,00 |
Garnaalkroketten gebrande citroen / kropsla | € | 16,00 |
Kaaskroketten / artisanaal / botersla 1 stuk | € | 12,00 |
Kaaskroketten / artisanaal / botersla 2 stuks | € | 18,00 |
Ceviche /avocado /tomaat / komkommer /citrus/bio-couscous | € | 18,00 |
Hoofdgerechten
DE ZEE
Dorade / Ibiza style / mary V / olijf / courgette | € | 28,00 |
Gebakken zeetong / salade / verse friet / tartaarsaus | € | 39,00 |
Garnaalkroketten / citroen/ kropsla / verse friet 2 stuks | € | 26,00 |
HET LAND
Rundstartaar Holstein / eitje 62° / kropsla / verse friet | € | 24,00 |
Mechelse koekoek / seizoengroenten / dragonsaus / ovenaardappelen | € | 26,00 |
Varkenswangetjes / traag gegaard / Gouden Carolus / Witlofsla / verse friet | € | 18,00 |
Contrefilet Holsteiner rund / chimichurri / gemengde salade / verse friet | € | 36,00 |
DE GROENTENTUIN
Pasta met boskampernoeilies / Parmezaanse kaas | € | 20,00 |
Vegan schotel met groenten uit de tuin van Beatrijs | € | 21,00 |
BIJGERECHTEN:
Handgesneden frietjes | € | 5,00 |
Gemengde salade | € | 6,00 |
Witloofsalade | € | 7,00 |
Tartaar/ cocktailsaus | € | 1,50 |
Brood en Boter | € | 3,00 |
DESSERTEN
Roomijs met hoevemelk: Vanille / chocolade / Mokka / Aardbei per bol | € | 3,50 |
Sorbet citroen/ Mango /Framboos per bol | € | 3,50 |
Kinderijsje | € | 6,00 |
Café Glacé | € | 8,50 |
Warme chocoladesaus Callebaut | € | 2,00 |
Huisgemaakte frambozencoulis | € | 2,00 |
Slagroom | € | 1,00 |
Moelleux / vanille roomijs /framboos | € | 12,00 |
Brusselse Wafel met suiker | € | 5,00 |
Brusselse Wafel met slagroom | € | 6,50 |
Brusselse Wafel met rood fruit en slagroom | € | 9,50 |
FOR DE KIDS:
Croque Monsieur | € | 9,00 |
Spaghetti “Bolognese” | € | 10,00 |
Kaaskroketjes / kropsla / verse friet | € | 12,50 |
BORRELHAPJES:
Tapas mix Italiaanse smaken | € | 17,00 |
Mini garnalenkroketten | € | 10,00 |
Mini kaaskroketten | € | 10,00 |
Bitterballen | € | 9,00 |
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën.
Dit bij de reservatie opgeven!
Reservatie gewenst!
Nazaretdreef 99 - 2500 LIER
info@hofvanbeatrijs.be
Tel 03/489.34.05