https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Grimbergen

Prachtig Receptie nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Grimbergen

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een receptie te vieren vlakbij Grimbergen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Grimbergen heeft alles om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van recepties . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kort samengevat, voor een onvergetelijk receptie bij Grimbergen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Grimbergen voor chique recepties

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een receptie op wat velen de mooiste parel in de buurt van Grimbergen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen niets tekortkomen op receptie. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een receptie helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Grimbergen als het aankomt op het organiseren van succesrijke recepties . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.