https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Boom

Prachtig Receptie nabij Boom

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Boom

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een receptie te doen plaatsvinden nabij Boom? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze prachtplek nabij Boom heeft alles om van een receptie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van recepties . Het adembenemend mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai receptie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Dus, voor een fantastisch receptie bij Boom, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Boom voor stijlvolle recepties

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boom badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Boom noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boom echt niets tekortkomen op receptie. Door de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme recepties . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!