https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Aartselaar

Prachtig Receptie bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Aartselaar

Op zoek naar een ideale plek om een receptie te laten plaatsvinden vlakbij Aartselaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze rustige locatie vlakbij Aartselaar heeft alles in huis om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique receptie in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Kort samengevat, voor een op en top perfect receptie bij Aartselaar, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Aartselaar voor stijlvolle recepties

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Aartselaar en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Aartselaar en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw receptie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!