https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Wommelgem

Mooi Pensioensviering bij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Wommelgem

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een pensioensviering te laten plaatsvinden vlakbij Wommelgem? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze rustige locatie gelegen bij Wommelgem heeft alles in huis om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique pensioensviering in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Kort gezegd, voor een perfect pensioensviering bij Wommelgem, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Wommelgem voor stijlvolle pensioensvieringen

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent pensioensviering nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wommelgem noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wommelgem ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw pensioensviering -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Wommelgem als het gaat over het inrichten van sublieme pensioensvieringen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Wommelgem? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Kijk op onze site.