https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Willebroek

Mooi Pensioensviering nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een pensioensviering bij Willebroek

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een pensioensviering te doen plaatsvinden bij Willebroek? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Willebroek heeft alles om van een pensioensviering een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai pensioensviering in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Willebroek. Kort samengevat, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Willebroek, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Willebroek voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft pensioensviering nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek in de buurt van Willebroek noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk pensioensviering helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek niets tekortkomen op pensioensviering. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Willebroek en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke pensioensvieringen . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Willebroek? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.