https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Wiekevorst

Prachtig Pensioensviering nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een pensioensviering bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een pensioensviering te vieren vlakbij Wiekevorst? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Wiekevorst is helemaal uitgerust om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van pensioensvieringen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai pensioensviering in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wiekevorst. Kortom, voor een onvergetelijk pensioensviering bij Wiekevorst, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Wiekevorst voor chique pensioensvieringen

De ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent pensioensviering nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw pensioensviering -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een pensioensviering helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Wiekevorst als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die nodig is om van uw pensioensviering een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een pensioensviering dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle pensioensvieringen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een pensioensviering bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.