https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Pensioensviering Schelle

Prachtig Pensioensviering nabij Schelle

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een pensioensviering bij Schelle

Aan het speuren naar een fraaie stek om een pensioensviering te houden bij Schelle? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Schelle beschikt over alle troeven om van een pensioensviering een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van pensioensvieringen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai pensioensviering in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schelle. Kort samengevat, voor een perfect pensioensviering bij Schelle, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde pensioensvieringen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Schelle voor stijlvolle pensioensvieringen

De uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft pensioensviering nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schelle baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een pensioensviering op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een pensioensviering perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw pensioensviering -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle echt niets tekortkomen op pensioensviering. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een pensioensviering op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Schelle als het aankomt op de organisatie van sublieme pensioensvieringen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw pensioensviering een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een pensioensviering dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique pensioensvieringen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een pensioensviering in de buurt van Schelle? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.