https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lezing Wiekevorst

Mooi Lezing bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een lezing bij Wiekevorst

Aan het speuren naar een ideale stek om een lezing te houden nabij Wiekevorst? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Wiekevorst heeft alles om van een lezing een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor lezingen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique lezing in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wiekevorst. Kortom, voor een onvergetelijk lezing bij Wiekevorst, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lezingen .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Wiekevorst voor klassevolle lezingen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent lezing nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een lezing op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Wiekevorst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een lezing perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw lezing -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst echt niets tekortkomen op lezing. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lezing helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Wiekevorst en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke lezingen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw lezing een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een lezing dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lezingen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.