https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Grimbergen

Mooi Lentefeest bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Grimbergen

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een lentefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Grimbergen? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze prachtplek nabij Grimbergen heeft alles om van een lentefeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van lentefeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een lentefeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Grimbergen. Dus, voor een gedroomd lentefeest bij Grimbergen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Grimbergen voor klassevolle lentefeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Grimbergen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw lentefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen echt niets tekortkomen op lentefeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Grimbergen als het gaat over de organisatie van sublieme lentefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw lentefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!