https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Lentefeest Aartselaar

Mooi Lentefeest nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een lentefeest bij Aartselaar

Aan het speuren naar een leuke plek om een lentefeest te doen plaatsvinden vlakbij Aartselaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje nabij Aartselaar heeft alles in huis om van een lentefeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van lentefeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique lentefeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kortom, voor een perfect lentefeest bij Aartselaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde lentefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Aartselaar voor stijlvolle lentefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent lentefeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een lentefeest op wat velen de allermooiste plek nabij Aartselaar noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een lentefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw lentefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar niets tekortkomen op lentefeest. Door onze talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een lentefeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Aartselaar en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle lentefeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw lentefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een lentefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle lentefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!