https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Jubileum Lint

Mooi Jubileum bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een jubileum bij Lint

Op zoek naar een geschikte plaats om een jubileum te vieren bij Lint? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Lint is helemaal uitgerust om van een jubileum een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van jubilea . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een jubileum in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Lint. Dus, voor een op en top perfect jubileum bij Lint, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde jubilea .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Lint voor chique jubilea

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft jubileum nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een jubileum op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Lint noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een jubileum perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw jubileum -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint niets tekortkomen op jubileum. Dankzij onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een jubileum op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Lint en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme jubilea . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw jubileum een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een jubileum dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle jubilea

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een jubileum bij Lint? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.