https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Schoten

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een huwelijksverjaardag bij Schoten

Bent u op zoek naar een mooie plek om een huwelijksverjaardag te doen plaatsvinden bij Schoten? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Schoten is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksverjaardagen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schoten. Kort gezegd, voor een perfect huwelijksverjaardag bij Schoten, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Schoten voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent huwelijksverjaardag nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schoten badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een huwelijksverjaardag op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Schoten noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schoten ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw huwelijksverjaardag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten echt niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Schoten als het aankomt op het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw huwelijksverjaardag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!