https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksverjaardag Boechout

Mooi Huwelijksverjaardag bij Boechout

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksverjaardag bij Boechout

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een huwelijksverjaardag te laten doorgaan in de buurt van Boechout? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Boechout is helemaal uitgerust om van een huwelijksverjaardag een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor huwelijksverjaardagen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een huwelijksverjaardag in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boechout. Kort samengevat, voor een op en top perfect huwelijksverjaardag bij Boechout, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksverjaardagen .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Boechout voor stijlvolle huwelijksverjaardagen

De immense tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft huwelijksverjaardag nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boechout badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een huwelijksverjaardag op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Boechout en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boechout ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw huwelijksverjaardag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout niets tekortkomen op huwelijksverjaardag. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een huwelijksverjaardag helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Boechout als het gaat over het inrichten van succesrijke huwelijksverjaardagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw huwelijksverjaardag een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksverjaardag dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle huwelijksverjaardagen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.