https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Schelle

Mooi Huwelijksfeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een huwelijksfeest bij Schelle

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een huwelijksfeest te organiseren in de buurt van Schelle? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede tip. Deze prachtplek nabij Schelle beschikt over alle troeven om van een huwelijksfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een huwelijksfeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schelle. Kortom, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Schelle, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Schelle voor chique huwelijksfeesten

Onze immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een huwelijksfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schelle echt niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Schelle en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een huwelijksfeest bij Schelle? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Kijk op onze site.