https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Huwelijksfeest Grimbergen

Mooi Huwelijksfeest bij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een huwelijksfeest bij Grimbergen

Op zoek naar een mooie plaats om een huwelijksfeest te organiseren vlakbij Grimbergen? Dan is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze rustige locatie gelegen bij Grimbergen heeft alles in huis om van een huwelijksfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van huwelijksfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een huwelijksfeest in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Dus, voor een fantastisch huwelijksfeest bij Grimbergen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde huwelijksfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Grimbergen voor klassevolle huwelijksfeesten

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft huwelijksfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een huwelijksfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Grimbergen noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk huwelijksfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw huwelijksfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op huwelijksfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een huwelijksfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Grimbergen als het aankomt op de organisatie van succesrijke huwelijksfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een huwelijksfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle huwelijksfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!