https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeesten

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor communiefeesten

Op zoek naar een schitterende locatie voor een communiefeest of lentefeest in de buurt van Lier? In het Hof Van Beatrijs beleeft de communicant samen met zijn familie en vrienden de dag van zijn leven. Deze fraaie oase van rust in hartje Lier heeft alles in huis om van een communiefeest of lentefeest een eclatant succes te maken: prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, een kindvriendelijke omgeving, een wondermooie tuin ideaal geschikt voor buitenrecepties, enz.

Communiefeest of lentefeest in prima setting

Dankzij ons uiterst creatieve keukenteam zal het u op culinair vlak aan niets ontbreken. In ons gevarieerde aanbod aan lekkere hapjes, dranken en de heerlijkste gerechten die zowel bij kinderen als bij volwassenen in de smaak vallen, is er spek voor ieders bek! Zowel jong als oud komen aan hun culinaire trekken op een communiefeest bij Hof Van Beatrijs. Dankzij ons attente en ervaren personeel zal het de gasten aan niets ontbreken op het communiefeest of lentefeest. Terwijl de genodigden genieten van een glaasje kunnen de kinderen spelen op het mooie domein.

Communiefeesten/lentefeesten waar jong en oud zich thuisvoelen

Ouders, familie en vrienden beleven in het Hof van Beatrijs een zorgeloze en aangename dag. Dankzij onze vele feestformules en diverse zalen kunnen wij voor iedereen een sfeervol feest op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een topreputatie in en rond Lier als het aankomt op het organiseren van een communie- of lentefeest.

Kom vrijblijvend informeren naar onze vele formules.