https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Puurs

Prachtig Doopfeest bij Puurs

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Puurs

Aan het speuren naar een ideale plek om een doopfeest te vieren bij Puurs? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze prachtplek in de buurt van Puurs is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Puurs. Dus, voor een perfect doopfeest bij Puurs, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Puurs voor stijlvolle doopfeesten

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Puurs en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs echt niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Puurs en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke doopfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw doopfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Puurs staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.