https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Herenthout

Mooi Doopfeest nabij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Herenthout

Op zoek naar een leuke plaats om een doopfeest te vieren bij Herenthout? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Herenthout heeft alles in huis om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een fantastisch doopfeest bij Herenthout, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje bij Herenthout voor klassevolle doopfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herenthout baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een doopfeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Herenthout noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Herenthout echt niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.