https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Brussel

Prachtig Doopfeest nabij Brussel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Brussel

Op zoek naar een ideale plek om een doopfeest te laten doorgaan in de buurt van Brussel? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Brussel heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor doopfeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Brussel. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Brussel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Brussel voor klassevolle doopfeesten

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Brussel noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Brussel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Brussel en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!