Communie backup

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor communiefeesten

Op zoek naar een schitterende locatie voor een communiefeest of lentefeest in de buurt van Lier?

In het Hof Van Beatrijs beleeft uw communicant samen met zijn familie en vrienden de dag van zijn/haar jonge leven. Deze sprookachtige locatie in het groen, heeft alles in huis om een leuk communiefeest of cool lentefeest tot een succes te maken: prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 250 personen, een kindvriendelijke omgeving, een wondermooie tuin ideaal geschikt voor allerlei buitenactiviteiten.

Communiefeest of lentefeest in prima setting

Dankzij ons creatieve keukenteam zal het u op culinair vlak aan niets ontbreken. In ons gevarieerde aanbod aan lekkere hapjes, hippe drankjes en de heerlijkste gerechten die zowel bij kinderen als bij volwassenen in de smaak vallen, vind u zeker iets lekkers!

Zowel jong als oud komen aan hun culinaire trekken op een communiefeest bij Hof Van Beatrijs. Dankzij ons attente en ervaren personeel zal het de gasten aan niets ontbreken op het communiefeest of lentefeest. Terwijl de genodigden genieten van een glaasje kunnen de kinderen spelen op het mooie domein.

Communiefeesten/lentefeesten waar jong en oud zich thuisvoelen

Ouders, familie en vrienden beleven in het Hof van Beatrijs een zorgeloze en aangename dag. Dankzij onze vele feestformules kunnen wij voor iedereen een sfeervol feest op maat realiseren.

Het Hof Van Beatrijs geniet een topreputatie in en rond Lier als het aankomt op het organiseren van een communie- of lentefeest.

Kom vrijblijvend informeren naar onze vele formules.