https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Nijlen

Mooi Bedrijfsevenement bij Nijlen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Nijlen

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden vlakbij Nijlen? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Nijlen heeft alles om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Nijlen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Nijlen voor klassevolle bedrijfsevenementen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Nijlen en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Nijlen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Nijlen als het aankomt op de organisatie van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.