https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Zaventem

Prachtig Walking dinner nabij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Zaventem

Aan het speuren naar een leuke plek om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Zaventem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Dit mooie, rustige oord bij Zaventem heeft alles in huis om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor walking dinners . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zaventem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk walking dinner bij Zaventem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Zaventem voor stijlvolle walking dinners

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent walking dinner nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem echt niets tekortkomen op walking dinner. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Zaventem en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle walking dinners . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!