https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Zandhoven

Mooi Walking dinner nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Zandhoven

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een walking dinner te laten doorgaan in de buurt van Zandhoven? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Zandhoven beschikt over alle troeven om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai walking dinner in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zandhoven. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Zandhoven, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plekje bij Zandhoven voor stijlvolle walking dinners

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een walking dinner op wat velen de mooiste parel in de buurt van Zandhoven noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Zandhoven en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!