https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Wiekevorst

Mooi Walking dinner bij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Wiekevorst

Op zoek naar een fraaie plek om een walking dinner te doen plaatsvinden in de buurt van Wiekevorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze prachtplek nabij Wiekevorst heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van walking dinners . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort samengevat, voor een onvergetelijk walking dinner bij Wiekevorst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Wiekevorst voor stijlvolle walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wiekevorst noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Door de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een walking dinner op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Wiekevorst en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme walking dinners . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.