https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Vremde

Mooi Walking dinner nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Vremde

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een walking dinner te organiseren nabij Vremde? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Vremde beschikt over alle troeven om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor walking dinners . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vremde. Kortom, voor een onvergetelijk walking dinner bij Vremde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Vremde voor klassevolle walking dinners

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Vremde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op walking dinner. Door de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een walking dinner op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Vremde als het gaat over het inrichten van sublieme walking dinners . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!