https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Ter Elst

Prachtig Walking dinner bij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Ter Elst

Op zoek naar een mooie stek om een walking dinner te laten doorgaan in de buurt van Ter Elst? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Ter Elst heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique walking dinner in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Ter Elst. Kortom, voor een onvergetelijk walking dinner bij Ter Elst, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Ter Elst voor klassevolle walking dinners

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek nabij Ter Elst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Ter Elst ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Ter Elst als het aankomt op het inrichten van stijlvolle walking dinners . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.