https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Walking dinner nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Sint-Katelijne-Waver

Op zoek naar een fraaie plek om een walking dinner te houden nabij Sint-Katelijne-Waver? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze fraaie oase van rust bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Sint-Katelijne-Waver, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique walking dinners

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Sint-Katelijne-Waver noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme walking dinners . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!