https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Schilde

Prachtig Walking dinner bij Schilde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Schilde

U bent toevallig op zoek naar een fraaie stek om een walking dinner te laten plaatsvinden nabij Schilde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Schilde heeft alles om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van walking dinners . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schilde. Kort samengevat, voor een fantastisch walking dinner bij Schilde, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Schilde voor chique walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste parel nabij Schilde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schilde echt niets tekortkomen op walking dinner. Door onze vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Schilde en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw walking dinner een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!