https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Putte

Mooi Walking dinner nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Putte

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een walking dinner te laten doorgaan nabij Putte? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit verborgen pareltje nabij Putte heeft alles in huis om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een walking dinner in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Putte. Kortom, voor een perfect walking dinner bij Putte, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Putte voor stijlvolle walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft walking dinner nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een walking dinner op wat velen de mooiste parel nabij Putte noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte niets tekortkomen op walking dinner. Door onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Putte als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke walking dinners . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!