https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Millegem

Mooi Walking dinner nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Millegem

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een walking dinner te houden in de buurt van Millegem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze rustige locatie in de buurt van Millegem heeft alles in huis om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een walking dinner in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Millegem. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Millegem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plekje bij Millegem voor stijlvolle walking dinners

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Millegem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een walking dinner op wat velen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Millegem en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke walking dinners . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique walking dinners

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!