https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Lint

Mooi Walking dinner bij Lint

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Lint

Op zoek naar een leuke plek om een walking dinner te houden vlakbij Lint? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Lint heeft alles in huis om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van walking dinners . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lint. Kort gezegd, voor een onvergetelijk walking dinner bij Lint, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Lint voor chique walking dinners

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lint badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Lint noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lint ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lint niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de vele flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Lint als het aankomt op het organiseren van stijlvolle walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.