https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Herenthout

Prachtig Walking dinner bij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Herenthout

Op zoek naar een geschikte zaal om een walking dinner te houden bij Herenthout? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Dit verborgen pareltje nabij Herenthout beschikt over alle troeven om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herenthout. Kort gezegd, voor een perfect walking dinner bij Herenthout, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsEen zalig plekje nabij Herenthout voor chique walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Herenthout badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Herenthout en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herenthout ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Herenthout en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme walking dinners . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!